Catarroja dona a conèixer en el seu ‘I Concurs professional d‘allipebre’ els millors restaurants que cuinen la recepta tradicional i la creativa.

Tradicional
🥇 Casa Granero
🥈 Arantxa 2
🥉 Can Cela

Creatiu
🥇 Rte Pinea
🥈 La Suculenta
🥉 Rte Vinatea

En l’acte s’ha produït l’adhesió de Catarroja a la xarxa Gastroturistica de la Comunitat Valenciana, en un acte on ha participat el secretari autònomic de Turisme, Francesc Colomer.

📣 Francesc Colomer, secretari autònomic de Turisme: “Catarroja fa una tasca formidable per la recuperació d’un relat gastronòmic molt lligat al territori, a la cultura i al patrimoni. Demostren que la gastronomia és una de les moltes mirades possibles de l’Albufera, el producte, el territori, el paisatge, la sostenibilitat i tot açò s’expressa en un concurs com aquest i el celebrat fa unes setmanes que és bé d’interés turístic autonòmic”,

📣 Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja: “Amb el Concurs rendim un homenatge a totes les persones que han cuinat de manera anònima durant tant de temps aquesta recepta tradicional. Hui ha sigut un dia d’alegria de felicitar els guanyadors i donat l’èxit aspirem a repetir l’any que ve”.

Més info: https://www.valenciaextra.com/c/horta-sud/catarroja/catarroja-tria-millor-xef-professional-allipebre-millor-recepta-innovadora_515943_102.html

Copyright © 2022 | Todos los derechos reservados